Klant login

Brochures, flyers, magazines en nog veel meer!

Brochures, flyers, magazines etc.

Uw project is bij ons in zeer ervaren handen. U hebt één aanspreekpunt en wij onderhouden de contacten voor u met de ontwerpers, tekstschrijvers, lithografen en drukkerijen. Wij hebben een groot netwerk van leveranciers in heel Europa.

Voor elk project brengen wij de juiste partijen bij elkaar. En dat is belangrijk. Want iedere leverancier heeft zijn eigen specialisme: zoals plano, rotatie of groot-formaat persen of speciale afwerking in stansen, pregen of het aanbrengen van geurinkten of scratch-off inkt.

Het grote voordeel voor u is dat we geheel onafhankelijk zijn. Zo vinden wij altijd de leverancier die het beste bij uw project past. Oók als u gaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Oog voor detail

Wij laten ons dus nooit beperken, maar zoeken altijd de drukkerij die uw idee kan uitvoeren zoals u het hebt bedoeld. En dat natuurlijk tegen het gunstigste tarief.

Gaat u met ons in zee? Dan kijken er altijd een extra paar ogen mee. Van het begin tot en met een allerlaatste check. Wij controleren de door u aangeleverde bestanden en de proeven van de drukker. Ook staan we regelmatig aan de pers om de kleuren en het gedrukte product te controleren. Voor u is dit de beste garantie voor het mooiste resultaat.