Klant login

De PrintRun manier

De PrintRun manier

PrintRun is een bureau voor grafisch en multimediaal projectmanagement. Wij verzorgen de productie en verzending van (on)gepersonaliseerde mailings en coördineren uiteenlopende producties op grafisch en multimedia gebied.

Wij geven u onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en precisie. Zo bent u verzekerd van een perfect eindproduct en een soepel lopend proces. In al onze adviezen nemen wij duurzaamheid en milieu-aspecten mee. Daarbij weten wij steeds een goede mix te vinden tussen de kosten voor de productie en het sparen van het milieu. Samen met ons kunt u zo ‘groen’ mogelijk communiceren.


MVO Nederland

In al onze adviezen betrekken wij duurzaamheid, de mens en milieuaspecten. Wij zijn partner en koploper van MVO Nederland.

 

Milieu barometer

Wij gebruiken de Milieubarometer: het meetinstrument dat de milieuscore en de milieukosten van producties laat zien.

 

Steeds belangrijker: MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is gelukkig erg hot. Daar zijn wij blij mee, want op een andere manier ondernemen is een doodlopende weg. Graag helpen wij organisaties die bij hun communicatie de balans willen vinden tussen People, Planet en Profit. Dankzij onze ervaring en uitgesproken mening op deze gebieden, kunt u met onze dienstverlening op een verantwoorde manier communiceren. Op papier én digitaal.