Klant login

Digitaal

Digitaal

Mailings en nieuwsbrieven die u digitaal verzendt kunnen heel effectief zijn. Zeker als u deze multimediaal inzet. Ook op dit gebied zijn wij u graag van dienst. Gedurende het gehele traject van ontwerp tot en met de opvolging van reacties en leads.

De digitale wereld is snel, heel snel.

Drukwerk kun je nog even aan de kant leggen om later in te zien. Op internet en PDA’s is het zaak uw bezoekers direct van dienst te zijn. Met antwoorden op vragen, met de gewenste informatie of om ze direct actie te laten ondernemen. U wilt zeker zijn van een geslaagde inzet van multimedia? Wij zijn u graag van dienst!


Van iPhone, iPad tot databank

Voor alle aspecten van het digitale verkeer kennen wij specialisten die wij regelmatig inschakelen. Net als bij grafische producties weten wij ook digitaal de weg naar de best bij uw wensen passende producenten. U wilt via een iPad-app de buitenwereld van dienst zijn? Een app realiseren voor een ander platform? Twitter inzetten in uw communicatie of een snel responderende email-actie opzetten? PrintRun coördineert uw wensen naar een uitvoering die succesvol is.

Een ander specialisme van ons is het laten ontwikkelen en beheren van databanken op internet. Zo heeft iedereen altijd de beschikking over beelden en bestanden van gelijke kwaliteit en inhoud. Dit is ook een uitkomst bij printing-on-demand.