Klant login

DM advies

Denken vanuit het DM-concept

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door totale drukwerkkennis en een liefde voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Juist die combinatie is heel interessant gebleken bij direct mail.

EyeTrackingU kunt ons inschakelen voor de uitvoering van welke direct mail opdracht dan ook. Dan is het extra interessant als u dat doet, nog vóór de conceptfase van uw mailing. Omdat wij denken vanuit het concept, kunnen wij u vooraf adviseren over de beste weg om het gewenste concept technisch uit te voeren.


Tienduizenden euro’s voordeel

Een voorbeeld: voor een loterij in Zweden zaten wij met de ontwerper van een uitgebreide en productietechnisch ingewikkelde mailing om de tafel. Hij wilde een bepaald effect bereiken, direct bij de opening van de envelop. Doordat hij vooraf met ons overlegde, kon dat effect bereikt worden én kon het ontwerp gedrukt worden bij een bedrijf in Duitsland. Wij wisten dat dit bedrijf perfect geschikt was om deze mailing te drukken, af te werken én verzendklaar aan te bieden bij de postleverancier in Zweden. Precies volgens hun specificaties zodat ook de portokosten zo aantrekkelijk mogelijk waren. Was de ontwerper zonder ons advies zijn richting ingeslagen? Dan had dat minimaal € 125.000,- meer gekost. Het ging hier om een oplage van 3,5 miljoen stuks, gedrukt op FSC-papier.

Laat ons u adviseren bij de uitvoering van uw direct mail project.