Klant login

Merchandising

Merchandising

Veel DM-acties steunen op merchandising om het succes te verhogen. Of er worden bijvoorbeeld posters, vlaggen en T-shirts ingezet bij een opening of andere actie. Ook voor dergelijk verkoop- en presentatiemateriaal kunt u kiezen voor een maatschappelijk verantwoorde uitvoering.

Bamboe, ecologisch katoen en milieuvriendelijke verfstoffen... Deze zijn al in heel veel gevallen de grondstof voor mooie en degelijke artikelen. Dankzij onze kennis van deze merchandising-markt zijn wij u graag van dienst bij het maken van uw keuze.

 

Groene merchandising

Wij werken voor veel organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daaruit komt automatisch de vraag naar voren om ook bij merchandising rekening te houden met mens en milieu. Dat doen wij graag en goed door leveranciers in te schakelen die aan deze wensen voldoen. Vaak weten wij dan al waar we moeten zijn. En is dat eens niet het geval, dan gaan we voor u op zoek. Deze ‘groene’ merchandising-markt is volop in ontwikkeling en u zult verbaasd zijn wat er allemaal al mogelijk is! Wij informeren u graag.