Klant login

Initiëren en stimuleren

Initiëren en stimuleren

De medewerkers van PrintRun zijn maatschappelijk betrokken bij allerlei initiatieven die de wereld een beetje beter maken. Niet alleen vanachter hun bureau bij PrintRun, maar ook in de praktijk, bijvoorbeeld tijdens hun jaarlijkse vrijwilligersdag.

Make Sense! teamZo dragen zij allen bij aan de door Dorathé van Doorn en Meriam Verhoef opgerichte stichting Make Sense!. Deze stichting maakt het leven van vooral kinderen in Doboj, Bosnië aangenamer en geeft mensen, die anders kansloos zouden zijn, een duwtje in de rug naar een menswaardiger bestaan.

Voor meer informatie, ga naar www.make-sense.eu


Betrokken vanuit het hart

Dorathé van Doorn is lid van de Commissie maatschappij/specialisme MVO van de Federatie Zakenvrouwen. Ze nam in 2010 deel aan de handelsmissie over duurzaam ondernemen naar Italië en presenteerde op de 'Green Champions Day' haar visie op duurzaam ondernemen. Was genomineerd voor Dé Vrouwelijke Ondernemer van het jaar 2007 en is bestuursvoorzitter van Samen voor Nieuwegein. Deze Stichting is hét netwerk en dé specialist voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de gemeente Nieuwegein. Dorathé zit ook in de Raad van Advies van Stichting TalenTonen, die zich richt op het ontwikkelen en benutten van het talent van migrantenvrouwen.

Op deze en andere manieren proberen de medewerkers van PrintRun en PrintRun zelf, hun positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Naar eigen kunnen en naar beste weten.