Klant login

Onze mensen

Onze mensen


“Wij kunnen iets wat anderen niet kunnen: uw communicatie van idee tot en met uitwerking zó inrichten en uitvoeren, dat het toekomstige generaties zo min mogelijk belast. Door te kiezen voor grondstoffen en productiemethoden die het milieu sparen bijvoorbeeld. U krijgt 100% kwaliteit en de prijs zal u meevallen. Dat weet ik zeker, want wij werken al heel lang op deze verantwoorde manier. Nationaal en internationaal.”

Dorathé van Doorn
Oprichter en eigenaar van PrintRun
dorathe@printrun.nl

 
 


 

“De sfeer bij PrintRun staat op drie pijlers: kwaliteit, betrokkenheid en mensen. Wij gaan respectvol om met onze klanten en onze leveranciers. Vaak is al gebleken dat dat voordelig uitpakt voor alle partijen. En dat is natuurlijk het mooiste: als iedereen tevreden is. Daar worden mensen aardig en vriendelijk van. En dat werkt zoveel prettiger. Het schept een band en we weten precies wat we aan elkaar hebben. Kijk, dáár kun je op bouwen." 

 

Myrthe Brinkman
Stagiair
myrthe@printrun.nl 

 

 

 


 

“Crossmediaal inzetten van uw campagnes is dé kans om een beter resultaat te halen uit uw marketing inspanningen. Het activeren en onderhouden van de relatie met uw doelgroep staat hierbij voorop. Printmedia, online media, mobiel media, social media, wij zetten ons talent, ervaring en expertise in voor uw optimale mediamix.”

Daniëlle de Kloet
Stagiair
danielle@printrun.nl