Klant login

People Planet Profit

People, Planet, Profit

Het begrip People, Planet, Profit (PPP) is bij PrintRun een vanzelfsprekend uitgangspunt bij alles wat we doen. We behalen onze financiële doelstellingen en verbeteren die zelfs door volop aandacht te geven aan PPP.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen de mens, het milieu en financiële winst. Vaak blijkt dat zo’n aanpak leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving. In onze dienstverlening proberen wij waar dat maar mogelijk is, dit principe door te voeren. Ook onze klanten profiteren hiervan.


In ieders belang

Wie maatschappelijk verantwoord wil ondernemen, zal sommige zaken gaan veranderen. De ene keer gaat dat gemakkelijk, op ander vlak zal het moeilijker zijn.

Op het gebied van uw communicatie is PrintRun u graag van dienst om - op papier en digitaal - zo verantwoord mogelijk te opereren. Niet door u dit op te dringen, maar door u te adviseren hoe het ook anders kan. Op die manier hebben wij al veel verbeteringen bereikt voor mens, milieu én de winstgevendheid van onze klanten.