Klant login

People’s Postcode Lottery

People’s Postcode Lottery - Newspaper mailing

Doel:
uitleggen wat de Engels loterij allemaal doet voor hun Goede Doelen, bestaande deelnemers verleiden tot het meespelen met meer loten en nieuwe deelnemers genereren.

Door de Engelse Postcode Loterij werd ons gevraagd een newspapermailing te verzorgen.
Deze mailing bestaat uit een gepersonaliseerde krant van 8 pagina’s, een brief en een retourenvelop die samen in een transparant folie worden verzonden.
Bij het drukken van een krant is de lithografie een belangrijk onderdeel omdat de kleuren van de foto's natuurlijk wel fris moeten blijven ondanks dat het papier erg grauw is. PrintRun begeleidt ook dit onderdeel van het proces.

De personalisering van de krant bestaat uit de postcodegegevens van de geadresseerde, de tekst op de voorpagina en de NAW gegevens en vermelding van postcode in tekst op achterpagina.

Op de krant komt de gepersonaliseerde adresdrager onder folie. Dat is anders dan gewoon een brief in envelop dus moeten we ook rekening houden en overleg hebben met Royal Mail (de Engelse TNT) over hun eisen en voorwaarden voor aanlevering. Kortom, een leuk project waar we al onze expertise in kwijt kunnen.

Doorlooptijd: 1 maand
Oplage: 220.000 ex.

<< Terug naar projecten