Klant login

POS-materiaal/verpakkingen

POS-materiaal/verpakkingen 

Point-of-Sale (POS) materiaal wordt vaak gebruikt in etalages en in winkels: op de grond, aan de muur of aan het plafond. Het heeft als doel om de (potentiële) klant net dat zetje te geven om over te gaan tot koop of actie.

Displays, billboards, poster-standaards, wobblers: wij produceren ze vaak en veel. Of juist maar een paar exemplaren, via printing-on-demand. U kunt kiezen voor maatwerk of standaard en voor materialen die het milieu minder belasten. Wij adviseren u graag.  Ook de logistieke verspreiding van het materiaal aan vestigingen in binnen- en buitenland kunnen wij voor u coördineren. Als u wilt met instructie aan medewerkers.

Ook een bijzondere verpakking kan het verschil maken tussen kopen of laten staan.

Dit specifieke segment van de markt kennen wij goed. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten produceren van verpakkingen met pop-ups, speciale stansvormen of bijvoorbeeld in reliëfdruk. En dankzij ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, weten we ook hier de weg naar producenten die bij die visie passen. Laat ons u adviseren over de vele mogelijkheden. POS-materiaal en verpakkingen: óók een specialisme van PrintRun!